Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΔΕΝ «ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΜΕ» ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ. ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Στην πιο κρίσιμη στιγμή για την ενότητα των Δημοσιογράφων ομολογούμε πως ειλικρινά αιφνιδιαζόμαστε βλέποντας παρατάξεις με παρελθόν (μόνο) να συνοδοιπορούν με αυτούς που προδίδουν κατ΄ επάγγελμα και καθ΄ έξιν την αποστολή της ενημέρωσης του Ελληνικού λαού. Καλούμε σε αγωνιστική ετοιμότητα τον Κλάδο απέναντι στην πρωτοφανή επίθεση που κορυφώνεται με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Περιφρονούμε κάθε «συνάδελφο» και χλευάζουμε τις «θέσεις» εκείνες, που σε αυτή την στιγμή δρουν διαλυτικά καταφανώς εις βάρος της ενότητας της ΕΣΗΕΑ. Είμαστε μαζί με όλες τις παρατάξεις της ΕΣΗΕΑ, και φυσικά όχι με εκείνες που δρουν σαν οι χειρότεροι προβοκάτορες και «σύμμαχοι» του συστήματος, που έχει σαν προφανή στόχο την πλήρη ποδηγέτηση των Δημοσιογράφων, αυτών αγωνιούν για το μέλλον του Κλάδου και δεν δρουν εκ του ασφαλούς, οχυρωμένοι πίσω από την ασφάλεια της τρίτης ηλικίας.



(*) και για την ιστορία ο Γαργαντούας ήταν ένας αδιφάγος και παμφάγος τυπάκος που κατάπινε ό,τι έβρισκε μπροστά του. Σε μια απο τις πιο κακέκτυπες σύγχρονες ανατυπώσεις του εμφανίζεται ώς "απορροφητήρας" κρατικών θέσεων σε καλοπληρωμένα γραφεία τύπου ( κατα προτίμηση σε τράπεζες και ΔΕΚΟ) αλλά και ως αντζέντης κρατικοδίαιτων " συναδέλφων" σε εποχές που τα λεφφφτά υπήρχαν. Μη συνεχίσουμε περαιτέρω.....Ετσι Δημητράκη ? ? ? 
Ανεξάρτητοι Δημοσιογράφοι


andimosiografoi.blogspot.gr