Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ο ισοπεδωμένος ΕΔΟΕΑΠ με... ημερομηνία λήξης το 2014!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


Με ανακοίνωσή της η κα Σπανοπούλου, η οποία πριν τρία χρόνια παρέλαβε τον ισχυρότερο Ασφαλιστικό Οργανισμό και τον παραδίδει «ισοπεδωμένο» και με άδεια ταμεία, γνωστοποιεί πως τον Σεπτέμβριο ο ΕΔΟΕΑΠ θα πάει για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Στην ίδια ανακοίνωση ζητά από τους ιδρυτικούς Κλαδικούς Φορείς, ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΣΗΕΜΘ, να ορίσουν από κοινού ανεξάρτητο ελεγκτικό Οργανισμό για να  ελέγξει τα οικονομικά και αποθεματικά πεπραγμένα της, έκπτωτης πλέον, Διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ. Επίσης μας «εγγυάται» ότι μέχρι το 2014 θα έχουμε . . . περίθαλψη και . . . συντάξεις.

Με αυτή η κυνική ομολογία, που είναι μία από τις πολλές αιτίες που η Γενική Συνέλευση κήρυξε έκπτωτη, όπως και όλα τα Μέλη του Δ.Σ., κλείνει η αμαρτωλή «περίοδος  Σπανοπούλου» για τον ΕΔΟΕΑΠ.

Καλούμε τα Δ.Σ των Ενώσεων του Κλάδου να μην ολιγωρήσουν στην επιλογή, διορισμό και φυσικά στον έλεγχο του ανεξάρτητου ελεγκτή για τον ΕΔΟΕΑΠ, στον οποίο θα τεθούν και όλα τα ερωτήματα της Γενικής Συνέλευσης, που δεν απαντήθηκαν από την κα Σπανοπούλου και τους συνεργάτες της.

Επίσης δεν υποβαθμίζουμε την παραπομπή στο Πειθαρχικό όλων των μελών της ΕΣΗΕΑ που μετέχουν στο Δ.Σ., η οποία δεν αναιρείται από την «απόφαση» περί  εκλογών τον Σεπτέμβριο του 2012. Κανείς δεν θα αθωωθεί, κανείς και κανείς δεν θα απαλλαγεί από τις ευθύνες του με τις εκλογές.

Το «κούρεμα» των αποθεματικών και η υποβάθμιση των υπηρεσιών του ΕΔΟΕΑΠ είναι έργο της Διοίκησης Σπανοπούλου. Δεν το ξεχνάμε...

Δεν ξεχνάμε, δε συγχωρούμε, δε διαγράφουμε. Τα χρήματα θα επιστρέψουν ΟΛΑ στο ταμείο μας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
andimosiografoi.blogspot.gr