Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Τρέξτε να σωθείτε... Δεν κάνουμε δράμι πίσω

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

«Άμιλλα είναι η τάση να φτάσει κανένας τον άλλον που τον θαυμάζει ή και να τον ξεπεράσει, χωρίς να αισθάνεται φθόνο αν ο άλλος τον ξεπερνάει.»

Αριστοτέλης

Προφανώς, ο κύριος Γιάννης Στουρνάρας και ο κύριος Πάρις Κουκουλόπουλος, του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορούν με τίποτα να ξεπεράσουν την συντριπτική ήττα που υπέστησαν στην (ν)τροπολογία που έφεραν προς ψήφιση την περασμένη Τετάρτη, και που ως αποτέλεσμα είχε όχι μόνο να τα μαζέψουν άρον - άρον, αλλά ίσως και να δεχθούν το ράπισμα των αφεντικών τους στην Τρόικα και το τραπεζικό σύστημα, που τόσο πιστά υπηρέτησαν και υπηρετούν.

Μην περιμένετε "κύριοι" να βρείτε άλλοθι. Ψάξτε να βρείτε άλλη δουλειά. Οι Ανεξάρτητοι Δημοσιογράφοι σάς το υποσχόμαστε ό,τι δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να ησυχάσετε μέχρι να φύγετε από την κυβέρνηση και τα άρρωστα παράγωγά της.

Συντασσόμαστε πλήρως με τις αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΣΗΕΑ, της ΠΟΕΣΥ, του ΕΔΟΕΑΠ και του ΕΤΑΠ -ΜΜΕ για τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Παράλληλα, καλούμε όλους τους συναδέλφους να διαδώσουν παντού, σε κάθε μέσο που εργάζονται, στην κοινωνία, το επιχειρούμενο “αναίσχυντο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα” από το Γιάννη Στουρνάρα και την ΣΥΝ-κυβέρνηση.

Καλούμε τις Ενώσεις, να προχωρήσουμε ΑΜΕΣΑ σε κατακόρυφη κλιμάκωση των απεργιακών μας κινητοποιήσεων, κλείνοντας επ' αόριστον τα "μαγαζιά", ρίχνοντας μαύρο στον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό αέρα και μπλοκάροντας όλες τις εκδόσεις στα πιεστήρια.

Καλούμε τους συναδέλφους σε αγωνιστική συσπείρωση, αφήνοντας κατά μέρους τις όποιες πολιτικές και συνδικαλιστικές διαφωνίες μας έχουν πικράνει.

Καλούμε τις Ενώσεις, να προχωρήσουμε ΑΜΕΣΑ, σε εκπομπή δελτίου ειδήσεων μόνο από την Δημόσια Τηλεόραση, με θέματα που άπτονται μόνο των οικονομικών εξελίξεων, υπό την ευθύνη ομάδας που το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και οι συνεργαζόμενες Ενώσεις θα προτείνουν.

Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

andimosiografoi.blogspot.gr