Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΝΕΟ ΕΔΟΕΑΠ» ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Γιάννης Χαλαβαζής
υποψήφιος για την Εξελεκτική Επιτροπή του  ΕΔΟΕΑΠ

Ο Συνάδελφος Γιάννης Χαλαβαζής ζητά για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ την ψήφο σας, για την εξελεγκτική επιτροπή του ΕΔΟΕΑΠ πιστεύοντας ότι μπορεί:
 να επαναφέρει τη νομιμότητα και την χρηστή διαχείριση στο ταμείο ΜΑΣ
να αποτρέψει κάθε σκέψη για παρανομίες και κακοδιοίκηση
να τιμήσει την εμπιστοσύνη σας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ


Γιάννης Χαλαβαζής
υποψήφιος για την Εξελεκτική Επιτροπή του  ΕΔΟΕΑΠ

"Στόχος η βιωσιμότητα του ΕΔΟΕΑΠ"

του Νίκου Καρούτζου - υποψήφιου για τις εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ

"Στις 12 και 13 Μαρτίου 2013, διεξάγονται οι πιο κρίσιμες εκλογές στην ιστορία του ΕΔΟΕΑΠ. Καλούμαστε όλοι μας με τη ψήφο μας να εκλέξουμε νέο Διοικητικό Συμβούλιο που με σύγχρονο, διαφανή τρόπο διοίκησης θα δίνει λογαριασμό στα μέλη-μετόχους, θα λειτουργεί χωρίς αλόγιστες και ανεξέλεγκτες σπατάλες, χωρίς ουρές και καθημερινές διενέξεις ως προς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας. Καλούμαστε να βάλλουμε τέλος σε ένα μοντέλο διοίκησης που είχε ως συνέπειες την υποβάθμιση της περίθαλψης, την κατάρρευση των αποθεματικών, τη δραματική μείωση των παροχών ενώ την ίδια στιγμή με πολυδάπανες πρωτοβουλίες προσέθετε περισσότερα βάρη για το μέλλον.



Πρώτος και κύριος στόχος παραμένει η κατοχύρωση της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του Ταμείου μας με την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου παροχών και υπηρεσιών υγείας για τα οποία έχω ήδη καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις.

Πιστεύω ότι οι προτάσεις όλων των συνυποψήφιων είναι απαραίτητες ώστε να διαμορφωθεί το πλαίσιο με το οποίο θα διοικηθεί την επόμενη ημέρα ο ΕΔΟΕΑΠ. Γιατί ο ΕΔΟΕΑΠ δεν μπορεί και δεν πρέπει να διοικείται από ένα πρόσωπο αλλά η διοίκησή του είναι συλλογική δουλειά όχι μόνο των 5 μελών-εκπροσώπων της ΕΣΗΕΑ αλλά και των 4 εκπροσώπων των άλλων Ενώσεων. Είναι επίσης απαραίτητο οι Ενώσεις που τον δημιούργησαν να βρίσκονται καθημερινά δίπλα σε αυτούς που θα εκλεγούν γιατί μόνο Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε.


Και μπορούμε:


  • να διεκδικήσουμε τα Αποθεματικά μας,
  • να σταματήσουμε να μην ξέρουμε ποιοι και πόσο Αγγελιόσημο πρέπει να πληρώσουν, και να εισπράττουμε από εκείνους που συστηματικά το υφαρπάζουν όπως και την εισφορά του 3%
  • να πετύχουμε δραστική μείωση της δαπάνης στα νοσηλευτικά ιδρύματα,
  • να ενισχύσουμε την πρωτοβάθμια περίθαλψη και τη θεραπευτική αποκατάσταση.
  • να δημιουργήσουμε σε συνεργασία με τις Ενώσεις το πλαίσιο δωρεάν αυτασφάλισης των ανέργων και ενίσχυσή τους μέχρι την επάνοδό τους στην παραγωγική διαδικασία.


Δεν είναι η ώρα ούτε για κραυγές, ούτε για αντιπαραθέσεις αλλά για δημιουργική σύνθεση.


Ο οικονομικός Συντάκτης, Νίκος Καρούτζος

Υποψήφιος για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

karoutzos.blogspot.com

nkaroutzos@gmail.com"

"Έτσι θα βγει από το αδιέξοδο ο ΕΔΟΕΑΠ"

του Διονύση Βυθούλκα - υποψήφιου για τις εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ

Σε μια περίοδο όπου τα Μέσα μαζικής Ενημέρωσης και οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι σ’ αυτά βιώνουμε τη μεγαλύτερη κρίση όλων των εποχών, σε όλα τα επίπεδα, η αδικαιολόγητη και εκβιαστική παραίτηση των 5 μελών της ΕΣΗΕΑ από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ απλά επιβεβαιώνει ότι ορισμένοι βάζουν σε κίνδυνο το αυτοδιοίκητο &τη βιωσιμότητα του οργανισμού με μοναδικό γνώμονα να ικανοποιήσουν προσωπικές φιλοδοξίες. Η ματαιοδοξία τους όμως θα καταδικαστεί οριστικά και αμετάκλητα στις εκλογές 12 & 13 Μαρτίου.

Ο ΕΔΟΕΑΠ βρίσκεται σε κρίσιμο, οριακό σημείο. Οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες. Τα ολέθρια λάθη της απελθούσης Διοίκησης, με κορυφαίο αυτό όταν μετά το διπλό «κούρεμα» της κυβέρνησης και της διοίκησης Σπανοπούλου ο ΕΔΟΕΑΠ απώλεσε το 93% των επενδυμένων, σε ομόλογα στην Τράπεζα της Ελλάδος, αποθεματικών όταν άλλα ταμεία έχασαν περίπου 53,5%. Η μάχη για την διατήρηση του στηρίγματος της υγείας και της επικούρησης των εργαζομένων δημοσιογράφων θα είναι σκληρή. Η νέα διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να είναι στη πρώτη γραμμή του αγώνα πρώτα και κύρια για τη διατήρηση του αυτοδιαχειριζόμενου χαρακτήρα του ΕΔΟΕΑΠ.

Χρειάζονται νέοι άνθρωποι. Με σύγχρονες ιδέες οι οποίοι θα επιδιώξουν την αναγκαία για την σωτηρία του οργανισμού αύξηση των εσόδων του.

Δυο προτάσεις που μπορούν να ενισχύσουν τα ταμεία μας είναι:

1) Όσοι συνάδελφοι παρέχουν αμιγώς δημοσιογραφική εργασία και αμείβονται με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών (μπλοκάκι) να ασφαλίζονται στο ΕΤΑΠ –ΜΜΕ και στον ΕΔΟΕΑΠ. Χιλιάδες συνάδελφοι πληρώνουν χωρίς κανέναν λόγο ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) με αποτέλεσμα τα ταμεία μας να χάνουν πολλά χρήματα. Η νέα διοίκηση πρέπει να δώσει λύση με δεδομένο ότι στην ΕΡΤ υπάρχουν εργαζόμενοι δημοσιογράφοι με ΔΠΥ και ασφαλιστική κάλυψη στα δημοσιογραφικά ταμεία. Υπάρχει λοιπόν ο τρόπος.

2) Οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι σε ενημερωτικές (πολιτικές & αθλητικές) ιστοσελίδες πρέπει να ασφαλίζονται στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ και τον ΕΔΟΕΑΠ. Άλλη μια πηγή εσόδων που τόσα χρόνια χάνονται από τα ταμεία μας.

Παράλληλα η νέα διοίκηση πρέπει να αξιοποιήσει με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ τα αποθεματικά μας, ενώ καλείται να προχωρήσει στον περιορισμό της σπατάλης. Πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης θα πρέπει να είναι ο ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ των πεπραγμένων της προηγούμενης διοίκησης και φυσικά η συνδρομή στην δικαστική έρευνα που διεξάγεται σχετικά με τις ευθύνες για το «κούρεμα» των αποθεματικών του ΕΔΟΕΑΠ.
Οι εκλογές για την ανάδειξη των 5 μελών της ΕΣΗΕΑ στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ είναι η αφετηρία για την ουσιαστική αλλαγή στον τρόπο διοίκησης του οργανισμού. Είναι μια πρώτη μάχη για την διατήρηση του αυτοδιαχειριζόμενου χαρακτήρα του οργανισμού γιατί ο ΕΔΟΕΑΠ είναι το στήριγμα όλων των εργαζόμενων δημοσιογράφων.

Με αυτές τις σκέψεις θέτω υποψηφιότητα για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ (δημοσιογράφος εφημερίδας Το ΒΗΜΑ, μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής ΠΟΕΣΥ)

"Ο ΕΔΟΕΑΠ δεν είναι τσιφλίκι κανενός"

του Γιάννη Ιωακειμίδη - υποψήφιου για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Από αύριο ο ΕΔΟΕΑΠ δεν αλλάζει απλά σελίδα. Γυρίζουμε την πλάτη μας στο παλιό, στην διαφθορά, στα κομματικά συμφέροντα, στις εκδουλεύσεις και τις κρυφές αντζέντες.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ – ΩΣ ΕΔΩ!

Σε αυτόν τον αγώνα κατεβαίνω ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!!! Δεν έχω καμία κομματική στήριξη γιατί δεν τους γουστάρω… Ποτέ δεν εντάχθηκα σε αυτό το ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΣ σύστημα και προσωπικά, ως ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνδράμω στη σαπίλα τους!

Υπάρχουν ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις:

- Είναι δυνατόν να αφήσουμε το ταμείο μας στα χέρια αυτών που με τις κομματικές τους ζυμώσεις-προσταγές το έφεραν σε αυτό το σημείο;
- Είναι δυνατόν να εμπιστευτούμε όλους αυτούς που μέχρι χθες είχαν ως «ευαγγέλιο» τα όσα πρόσταζε το κόμμα (ανεξαρτήτου ιδεολογίας) και σήμερα εμφανίζονται ως… Σωτήρες του ΕΔΟΕΑΠ;
- Είναι δυνατόν να πιστέψουμε όλα όσα μας λένε τώρα όλοι αυτοί που είτε σιωπηρά είτε φανερά έβαλαν το χέρι τους και έδωσαν τις ευλογίες τους για να καταστραφεί ολόκληρος ο δημοσιογραφικός κλάδος;

Δεσμεύομαι ότι:

- Δεν πρόκειται να αναλάβω κανένα καθήκον εάν δεν ολοκληρωθεί διαχειριστικός έλεγχος για τα πεπραγμένα της τελευταίας 6ετίας
- Δεν πρόκειται να τους χαρίσω ούτε ένα ευρώ από τα αποθεματικά που μας κούρεψαν. Ευρώ επενδύσαμε, με τον ιδρώτα μας, ευρώ θα πάρουμε πίσω… ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ.
- Δεν πρόκειται κανείς υπεύθυνος να την γλυτώσει χωρίς να λογοδοτήσει στις αρμόδιες Αρχές
- Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να σταματήσω να μάχομαι υπέρ των συναδέλφων που εργάζονται με μπλοκάκια ή στο ίντερνετ, μέχρι να μπουν εξ ολοκλήρου στον ΕΔΟΕΑΠ και το ΕΤΑΠ ΜΜΕ. Δεν έχουν καμία θέση ούτε στο ΙΚΑ ούτε στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ)
- Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ κανείς να χάσει την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη στον ΕΔΟΕΑΠ.
- Δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν ή να σκύψω το κεφάλι.

Το μόνο που ζητάω είναι αύριο στην κάλπη ΟΛΟΙ ΜΑΣ να κοιτάξουμε το συμφέρον το δικό μας και των παιδιών μας και όχι με βάση πολιτικο-κομματικές ιδεολογίες γιατί αυτές μας έφεραν σε αυτά τα μαύρα χάλια!

Ζητώ την ψήφο σας.

Γιάννης Ιωακειμίδης – Υποψήφιος για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Επείγουσα εισαγωγή για οξύ «δεινοσαυρισμό αντιλήψεων». Όμως ούτε ο ΕΔΟΕΑΠ μας καλύπτει!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

«Είπατε τω βασιλεί, χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά, ουκέτι Φοίβος έχει καλύβαν, ου μαντίδα δάφνην, ου παγάν λαλεούσαν, απέσβετο και λάλον ύδωρ»*

Παρακολουθούμε με πολύ ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες την επιχείρηση μεταφοράς των χρόνιων προβλημάτων του κλάδου από το κτήριο της Ακαδημίας 20 στο κτήριο της Σισίνη 10 και Ηριδανού. Ο οξύτατος «δεινοσαυρισμός αντιλήψεων» που έχει πλήξει το κτήριο της οδού Ακαδημίας 20 έχει μεταδοθεί πλήρως και στο κτήριο της οδού Σισίνη, όπως ήταν πολύ εύκολο να διαπιστωθεί στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση και στα μέχρι σήμερα γεγονότα που μεσολάβησαν μέχρι και την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τον ΕΔΟΕΑΠ.

Ο οξύς «δεινοσαυρισμός αντιλήψεων», που μας κατατρέχει τα τελευταία χρόνια, έχει «μπλοκάρει» σε πολύ μεγάλο βαθμό ιδέες, κινήσεις και πρωτοβουλίες, που θα μπορούσαν να έχουν αποσυμπιέσει πολλές δύσκολες καταστάσεις που βιώνει σήμερα και θα αντιμετωπίσει και άμεσο στο μέλλον ο Κλάδος.

Ο οξύς «δεινοσαυρισμός αντιλήψεων», που έχει μεταδοθεί και στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ, τις έχει μετατρέψει σε μία αδιέξοδη προσωπική αντιπαράθεση, που ευνόησε (πιστεύουμε μέχρι σήμερα και όχι μετά τις αρχαιρεσίες) την έκπτωτη Διοίκηση Σπανοπούλου. Η αντιπαράθεση προσώπων και οικονομικών στοιχείων (που πολύ λίγοι έχουν καταλάβει) μπορεί να έχει δείξει ότι είμαστε «κουρεμένοι» κατά μερικές εκατοντάδες ευρώ από τις προσωπικές μας εισφορές δεκαετιών, όμως σε τίποτα δεν έχει βοηθήσει στην κατάθεση συγκεκριμένων κινήσεων για την «επόμενη μέρα» των αρχαιρεσιών.

Ετσι, ο γνωστός και προβλέψιμος «δεινοσαυρισμός» έχει στρέψει το ενδιαφέρον και την προσοχή αρκετών συναδέλφων στην αναζήτηση «σωτήρων» που θα μας σώσουν από την έκπτωτη Διοίκηση Σπανοπούλου, που μας ζητάει προκλητικά την ψήφο μας, υποκρυπτώμενη σε «νέα» πρόσωπα που είναι πρόθυμα να βρουν «γέφυρες» για το «καλό του ΕΔΟΕΑΠ».


  • Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ για μία ακόμη φορά δηλώνουν πως καταψηφίζουν κάθε μέλος του έκπτωτου Διοικητικού Συμβουλίου Σπανοπούλου που έχει το θράσος να μας ζητά την ψήφο μας. Επίσης αποδοκιμάζει και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, που «δεν τους έδιναν στοιχεία» για να καταλάβουν το μέγεθος της ληστείας των αποθεματικών και της υποβάθμισης των υπηρεσιών του ΕΔΟΕΑΠ. Αν είναι δυνατόν!!!
  • Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ δεν στηρίζουμε σε καμία περίπτωση υποψηφιότητες που πάσχουν από «δεινοσαυρισμό» πιστεύοντας πως με ιδέες, πρακτικές, προτάσεις, μεθοδεύσεις, συμπεριφορές του απώτατου παρελθόντος θα δώσουν πνοή και προοπτική στην ΕΣΗΕΑ του 21ου αιώνα.
  • Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για το ΕΔΟΕΑΠ και θα σας προτείνουν να τιμήσετε με την ψήφο σας πρόσωπα που δεν έχουν κομματικές ταυτότητες, ιδεολογικές αγκυλώσεις, παραταξιακές υποχρεώσεις σε πρόσωπα που έχουν αποδεδειγμένα βλάψει τον Κλάδο.


*(μετάφραση: «Πείτε στον βασιλιά, πως έπεσε κατάχαμα το περίτεχνο οίκημα, κι ούτε ο Φοίβος Απόλλων έχει πια κατοικία, ούτε δάφνη μαντική, ούτε πηγή ομιλούσα, και το ομιλών νερό στέρεψε»).


Και για όσους δεν κατάλαβαν... ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

Ευρώ βάλαμε στον ΕΔΟΕΑΠ, ευρώ μας έκλεψε το κράτος κι η Τρόικα, ευρώ θα πάρουμε πίσω... ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ.

 Έξω όλοι όσοι κατέστρεψαν ΕΔΟΕΑΠ και ΕΣΗΕΑ.


ΩΣ ΕΔΩ!


Ανεξάρτητοι Δημοσιογράφοι


andimosiografoi.blogspot.gr

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Συνέλευση ΕΣΗΕΑ: «Ολοταχώς, μπροστά... στο παρελθόν».

Ανακοίνωση
Ανεξάρτητοι Δημοσιογράφοι

Σχεδόν στο παρά ένα η Εκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ για τις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ, απέκτησε νομιμοποίηση με απολύτως οριακή πλειοψηφία. Οι ευθύνες για αυτή την κατάσταση βαρύνουν προφανώς και όλα τα Μέλη της ΕΣΗΕΑ που δεν ήρθαν στην Συνέλευση, αλλά και την φυσικά την μέχρι σήμερα «πολιτεία» του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ, που δεν φαίνεται ότι καταφέρνει, τρεις μήνες πριν τις αρχαιρεσίες του Κλάδου, να συνθέσει ακόμη και τις αυτονόητες διαδικαστικές προτάσεις της στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση.

Αν και η χθεσινή αποχή του 80% και πλέον των συναδέλφων δεν εκλαμβάνεται ως «πολιτική θέση» αλλά ως στάση αναμονής, η κατάσταση αυτή δεν φαίνεται ότι προβληματίζει καμία από τις κομματικές ομάδες της ΕΣΗΕΑ που, έχοντας χάσει πλέον τα «μαγαζιά-καταφύγια», κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες να διατηρήσουν τα «περασμένα μεγαλεία». Οι συνάδελφοι πού χθες απήχαν από μία Γενική Συνέλευση, που έγινε για να γίνει και διήρκεσε μερικά λεπτά μέχρι να εγκριθεί η ημερομηνία εκλογών για τον ΕΔΟΕΑΠ, έμελε να εξελιχθεί σε μία «σφυγμομέτρηση» ψήφων εν όψει τακτικών εκλογών της ΕΣΗΕΑ.

Πως αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς:


  • την «ακαριαία» ανακοίνωση των «εγκλημάτων» (crimes) της ΕΣΗΕΑ, που γνωστοποίησαν τους υποψηφίους τους, κόβοντας κάθε δυνατότητα (προφανώς απίθανης) διαβούλευσης για κοινούς υποψηφίους.
  • την εμμονή των «παραδοσιακών παρατάξεων» να στηρίξουν για μία ακόμη φορά μέλη τους που μετείχαν στην «διοίκηση» Σπανοπούλου, τα οποία ακολούθησαν πειθήνια κάθε απόφαση και σχέδιο της έκπτωτης Προέδρου, που αμετανόητη και κυνική προέτρεπε συναδέλφους στην Συνέλευση να καταθέσουν στον Εισαγγελέα τα στοιχεία που είχαν, αλλιώς να σιωπήσουν.
  • την παραπειστική συμπεριφορά όσων πιστεύουν ότι το μέλλον της ΕΣΗΕΑ βρίσκεται «μπροστά στο . . . παρελθόν», που έχει χωρίσει την ιστορική Ένωση σε εργαζόμενους (όσοι ακόμη υπάρχουν σε Μέσα που δεν πληρώνουν), σε ετεροπασχολούμενους (που «αξιοποιούν» άκοπα και ανεξοδα τον ΕΔΟΕΑΠ), σε υποαπασχολούμενους και ανέργους (που τους διεκδικούν οι «αντιμνημονιακοί» της ευμάρειας και της διαχείρισης) και σε συνταξιούχους (που εγκλωβισμένοι σε «φιλίες» δυσκολεύονται να κάνουν τις προφανείς υπερβάσεις)


Αυτές τις συμπεριφορές και όχι μόνο προέρχονται από τις κατεστημένες και συστημικές αντιλήψεις δεκαετιών, αυτών που όχι μόνο συγκάλυψαν και στήριξαν αλλά και συνεχίζουν να υιοθετούν προσωπικές πολιτικές και τακτικές που οδηγούν τον Κλάδο κατευθείαν στην τελική απαξίωση και περιθωριοποίηση με την τελική δήμευση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων και την «κολχοζοποίηση» του δημοσιογραφικού επαγγέλματος.

Οι «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» δηλώνουν πως :

ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ

ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΞΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ «ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ»

ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, για τους δημοσιογράφους, για την ελευθεροτυπία, στο πλευρό των εργαζόμενων, για έναν ισχυρό ΕΔΟΕΑΠ.


Ανεξάρτητοι Δημοσιογράφοι

andimosiografoi.blogspot.gr